5 november 2020

Belangrijk bericht aanvullende DAS-rechtsbijstandverzekering voor NPB-leden

Beste collega, wat goed dat je overweegt via de NPB een rechtsbijstandverzekering af te sluiten. Zo'n voorziening is een perfecte aanvulling op de juridische hulp bij werk en inkomen waarvan je verzekerd bent door je NPB-lidmaatschap. Momenteel werken wij op dat gebied samen met DAS. Met ingang van 1 januari 2021 gaat dat veranderen en lanceren we een nieuwe aanvullende rechtsbijstandverzekering voor NPB-leden.

Vanaf 1 januari 2021 is de NPB/DAS-rechtsbijstandverzekering niet meer af te sluiten. Alle lopende NPB/DAS-polissen worden per de contractvervaldatum op de polis omgezet in een polis voor het DAS Particulieren Totaalpakket. Vanaf die datum gelden niet langer de speciale NPB/DAS-voorwaarden. Dat geldt dus ook als je ervoor kiest om in de periode tot aan 1 januari nog een NPB/DAS-verzekering af te sluiten.

Kort na de jaarwisseling informeren wij onze leden uitgebreid over de nieuwe samenwerking en het nieuwe aanbod, zowel via deze website als via onze digitale nieuwsbrief.

DAS-aanbod aanvullende rechtsbijstandverzekering: voor slechts € 7,63 per maand* zijn jij en je hele gezin het komende jaar bij DAS verzekerd van deskundige rechtsbijstand bij privéproblemen. Een exclusief aanbod met een enorme dekking: consumentenkwesties, verkeer, letselschade, erfrecht, vakantieaangelegenheden, onrechtmatig handelen, strafzaken, conflicten met financiële instellingen en problemen rondom de woning.

Wil je dat ook je gezinsleden voortaan verzekerd zijn van rechtshulp bij problemen op het gebied van werk en inkomen? De NPB/DAS-verzekering biedt die mogelijkheid voor niet meer dan € 5,30 per maand* extra.

* Exclusief 21 procent assurantiebelasting.

Meer weten over deze ongekend voordelige aanbieding? Kijk op www.das.nl/npb, de speciale website van DAS voor NPB-leden.