Kom ook naar de eerste BOA-dag van de NPB!

Op vrijdag 22 september 2017 presenteert de NPB een speciale vakbondsdag voor BOA-collega’s. Kom ook naar Breukeleveen om deze informatieve en afwisselende bijeenkomst mee te maken! Je kunt daarvoor bij je werkgever vakbondsverlof aanvragen.

 

De NPB combineert samen dingen bespreken graag op een prettige manier met samen dingen doen. Daarom hebben we besloten de eerste BOA-dag van de NPB te houden in watersport- en natuurgebied De Loosdrechtse Plassen.

Indoors

We hopen je tussen 9.00 en 10.00 uur te kunnen verwelkomen met koffie en gebak in Paviljoen de Strook in Breukeleveen (Nieuweweg 28, 3625 AZ). Daar zullen in de loop van de dag – tot uiterlijk 16.00 uur – workshops en presentaties worden gegeven over

  • Samenwerking met de politie binnen de openbare ruimte
  • Het schrijven van een degelijk proces verbaal
  • Integrale beroepsvaardigheidstraining (IBT)
  • Het bieden van eerste hulp en de afhandeling daarvan

Outdoors

Afhankelijk van het weer kun je tussendoor meedoen aan allerlei activiteiten op het water en op de eilanden. Zorg dus dat je comfortabele kleding aan hebt!

Breng iemand mee!

Als lid van NPB-BOA mag je desgewenst een introducé meenemen, dat wil zeggen: een collega die nog geen lid is van NPB-BOA.

Aanmelding

Voor de logistieke organisatie is het handig als we vooraf een inschatting kunnen maken van het aantal deelnemers. Vandaar het verzoek om je komst even digitaal aan te kondigen. Dat kan heel simpel door een mail te sturen naar [email protected]. Vermeld daarin ajb je naam en telefoonnummer en eventueel de naam van de collega die met je mee komt.

Graag tot ziens op 22 september!

 

Terug