In Memoriam Jan Hazenoot

De NPB is bedroefd over het onverwachte overlijden van collega en prominent NPB-kaderlid Jan Hazenoot op slechts 62-jarige leeftijd. Jan was een geboren vakbondsman en heeft zich jarenlang voor onze vereniging ingezet als kaderlid, onder andere als afdelingsbestuurder (Hollands Midden, later Den Haag) en als ledenvertegenwoordiger in de bondsraad van de NPB.

 

Jan begon zijn loopbaan 43 jaar geleden en werkte jarenlang in Alphen aan den Rijn, waar hij uiteindelijk chef planbureau van Hollands Midden werd. Sinds de reorganisatie werkte hij als bedrijfsvoeringspecialist B in het team Planning en Capaciteitsmanagement op verschillende locaties in onze eenheid.

De laatste tijd ging zijn gezondheid achteruit. Hij bleek een verminderde hartfunctie te hebben en moest meerdere onderzoeken ondergaan. Op woensdag 5 april overleed hij geheel onverwacht.

Onze gedachten gaan uit naar zijn vrouw, kinderen, kleinzoon en verdere familie. Wij wensen hen heel veel sterkte met dit zo plotselinge verlies.

------------------------------------------------------------

Collega's kunnen op dinsdag 11 april afscheid nemen van Jan; van 16:00 tot 17:30 uur zijn zij welkom (gelieve niet in uniform) op de Oosterbegraafplaats, aan de Verlengde Aarkade 22 in Alphen aan den Rijn.

De familie zal Jan begeleiden als hij aan zijn laatste reis begint. Dit zal in besloten kring plaatsvinden op woensdag 12 april.

Terug