Sluit je aan bij Nederlands grootste politiebond

Ik sluit mij aan!

Sluit je aan!

Beste collega!

Goed dat je interesse hebt in de NPB, de grootste politiebond van Nederland! Een NPB-lidmaatschap biedt je 24/7 deskundige (juridische) bijstand. Ons team van ervaren belangenbehartigers, juristen en advocaten zijn er voor jou! Daarnaast zet de NPB zich in voor allerlei collectieve zaken. Denk bijvoorbeeld aan de onderhandelingen over een nieuwe cao, bewapening, uitrusting en kleding. Als NPB-lid ben je hierin bepalend! Hieronder vind je alle redenen, de voordelen en de noodzaak van een lidmaatschap bij de Nederlandse Politiebond.

Over de NPB

Wat kost het?

NPB-lid zijn is voordeliger dan je denkt. Om te beginnen krijg je als welkomstbonus de eerste twee maanden van het lidmaatschap (met alle bijbehorende voordelen) gratis! Daarna betaal je per maand 0,7 procent van je bruto salaris (brutoschaalbedrag) aan contributie, met een minimum van € 7,25 en een maximum van € 14. Deze contributie wordt automatisch op je salaris ingehouden en naar de NPB overgemaakt door je werkgever. Waarom bruto? Omdat je aan het einde van het jaar de helft van de betaalde contributie ook nog eens terug krijgt!

Wil je meer weten over je contributie, bijvoorbeeld hoe je een gedeelte terug kunt krijgen via de Belastingdienst? Of wat je betaalt als vrijwilliger of gepensioneerde? Klik dan hieronder voor meer info!

Lees meer

Maak een collega NPB-lid!

Overtuig ook je collega’s van de voordelen van het NPB-lidmaatschap. Dat levert geen win-winsituatie op, maar een win-win-winsituatie! Laat je collega het inschrijfformulier en aan het einde jouw naam invullen. Voor elk nieuw lid die jij werft, ontvang je namelijk €5 shoptegoed bij Cash for Cops.

Sluit je aan bij meer dan 27.000 collega's!

Cash For Cops

Als kersvers NPB-lid kun je als welkomstgeschenk kiezen voor een cadeaubon van maar liefst €35 te besteden bij Cash for Cops. Deze exclusieve webshop voor NPB-leden biedt een uitgebreid assortiment met honderden producten tegen speciale tarieven. Van multitools, ledzaklampen, badgehouders, tot hoogwaardige operationele handschoenen en andere gadgets voor aan je koppel of riem. Is je koppel al vol genoeg? Geen probleem. Met een groot assortiment fashion accessoires, horloges en sieraden is er voor elk wat wils. Of kies bijvoorbeeld voor een originele Bobby antidiefstalrugzak.

Klik hieronder om meer te weten te komen over Cash For Cops

Lees meer

Speciaal voor NPB-leden

NPB-studentenloket

Volg jij een opleiding aan de Politieacademie en heb je behoefte aan juridische bijstand? Als lid van de Nederlandse Politiebond kun je die raad en daad heel doelgericht per e-mail aanvragen. De NPB heeft namelijk een speciaal digitaal studentenloket.

Via het NPB-studentenloket kun je 24/7 een (juridische) hulpvraag indienen die betrekking heeft op je politieopleiding of stage. Je krijgt vervolgens zo spoedig mogelijk een reactie – per e-mail of (indien nodig of gewenst) per telefoon. Klik hieronder om naar het studentenloket te gaan!

Contactgegevens

Bezoekadres

Tolweg 5
3741 LM Baarn

Postadres

Postbus 147
3740 AC Baarn