Koopjes bij Ledenvoordeel FNV

Als NPB-lid kun je het hele jaar door profiteren van de diverse exclusieve kortingen van Ledenvoordeel FNV. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is jezelf eenmalig bij Ledenvoordeel FNV aanmelden met je NPB-bondsnummer en een zelfgekozen wachtwoord laten registreren

LEES MEER

Rechtshulp bij privéproblemen

NPB-leden zijn via de bond verzekerd van eersteklas rechtshulp bij conflicten op het gebied van werk en inkomen. Maar wat als je geconfronteerd wordt met een juridisch geschil in de privésfeer? Met je huisbaas bijvoorbeeld? Of met de leverancier van je wasmachine? De NPB heeft geregeld dat zijn leden zich bij ARAG voordelig kunnen verzekeren voor de extra rechtshulp die je dan goed kunt gebruiken.

LEES MEER

Samenlevingscontract voor een vriendenprijsje

Ongehuwd samenwonende NPB-leden kunnen via de bond extra voordelig een samenlevingscontract laten afsluiten. Zo’n contract kan nuttig zal bij de gezamenlijke huur/koop van een woning, het krijgen van kinderen en de aanspraak op een partnerpensioen of een erfenis.

LEES MEER

ReSQMe voor €5

ResQMe is een apparaatje waarmee je gemakkelijk autoruiten kunt breken en gordels kunt doorsnijden. Het is gemaakt om te worden gedragen te worden aan een sleutelbos, opdat het in noodsituaties altijd te vinden is.

LEES MEER