Bijgewerkt: 18 december 2019

Belastingadvies

Voor het invullen en optimaliseren van je aangiftebestand voor de inkomstenbelasting kun je als NPB-lid helemaal gratis een beroep doen op de deskundige hulp van het NPB-Belastingnetwerk. Deze door de bond opgeleide kaderleden zijn elk jaar in maart en april ruimschoots beschikbaar door het hele land.

Ruim vijftig deskundige kaderleden staan klaar om jou van fiscale bijstand te voorzien. Ze zijn door het hele land actief en worden jaarlijks door de bond fiscaal bijgeschoold [FOTO].

Zoeken naar de consulenten in een bepaalde afdeling is ook mogelijk via de knoppen BELASTINGADVIES en ONZE MENSEN in het SERVICE-MENU. (ONZE MENSEN: selecteer via de keuzemenu's bovenin eerst je afdeling/eenheid (filter links) en daarna de optie Kaderlid Belastingnetwerk (filter rechts). Van alle visitekaartjes blijven dan alleen die van de Belastingnetwerkers in jouw afdeling/eenheid over.)

Invullen/nalopen
Wil je in maart of april samen met een belastingnetwerker je aangifte invullen of nalopen? Neem dan contact op met de coördinator bij jou in de afdeling en maak met hem een afspraak. Heeft jouw NPB-afdeling geen coördinator, benader dan een van de genoemde kaderleden.

Tips en advies
Ben je een fiscale doe-het-zelver en wil je alleen een tip of een advies? Geen probleem! Ook daarvoor kunnen NPB-leden altijd (GRATIS) contact opnemen met (een consulent van) het belastingnetwerk.

Checklist
Welke informatie moet je meebrengen naar een afspraak met een NPB-belastingconsulent? Om misgrijpen te voorkomen hebben we een handige checklist gemaakt. Daarin vind je alle gegevens die nodig kunnen zijn om je aangiftebiljet voor 2018 zo zorgvuldig en volledig mogelijk in te vullen.

Algemene coördinatie
De landelijke coördinatie van het NPB-belastingnetwerk is in handen van Frans van der Heiden, telefonisch te bereiken via 06 - 20 54 81 80.

Doe net als jaarlijks duizenden andere leden en maak gebruik van deze eersteklas NPB-service!