15 april 2022

Vacature facilitair medewerker

Zitten gastvrijheid en dienstverlening in jouw DNA? En heb je een open houding en oog voor detail? Lees dan snel verder want de Nederlandse Politiebond (NPB) is op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Je takenpakket is breed en divers. Zo assisteer je wanneer er problemen zijn met bijvoorbeeld het kopieerapparaat, maak je de koffiemachines schoon, ruim je de vaatwassers in- en uit en zorg je ervoor dat alle spullen klaar worden gezet wanneer er vergaderingen of bijeenkomsten plaatsvinden. Aan het einde van je werkdag loop je een facilitaire ronde om alles netjes achter te laten.

Wat kun jij?
Je hebt Vmbo werk- en denkniveau, je bent sociaal, flexibel en servicegericht en je draait je hand niet om voor een verzoek iets te regelen. 

Wat bieden wij?
Een arbeidsovereenkomst voor 20 uur per week voor de duur van één jaar met een proeftijd van één maand en –bij voldoende functioneren- uitzicht op een vast contract.

Het bruto maandsalaris valt, conform de Cao FNV Organisaties, in schaal 3 en ligt, bij een voltijds dienstverband van 35 uur per week, tussen € 2.187 en € 2.347 bruto per maand.

Daarnaast is er een goede pensioenregeling en krijg je 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. 

Waar ga je werken?
Een fijne werkplek in het Huis voor Veiligheid in Baarn waarin naast de NPB ook politiebond ACP is gehuisvest en waarmee wordt samengewerkt. We kennen een informele en gemoedelijke werksfeer. Je ontvangt hiërarchisch leiding van het Hoofd Ondersteunende Diensten.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?
Stuur je sollicitatiebrief met CV naar jloukili@politiebond.nl. Voor inhoudelijke informatie kun je ook contact opnemen met Jamil Loukili via jloukili@politiebond.nl of telefoonnummer 085 - 23 66 811.

Op basis van je sollicitatiebrief en cv zal beoordeeld worden of je wordt uitgenodigd voor een gesprek met de selectiecommissie. Indien je wordt uitgenodigd zal het selectiegesprek plaatsvinden op ons hoofdkantoor in Baarn.

De selectiecommissie bestaat uit Jamil Loukili (boekhouder en Hoofd Ondersteunende Diensten) en Rachid Zeddi (medewerker afdeling Ondersteunende Diensten).