28 november 2019

NPB-levensredder in je schoen!

Sinterklaas is weer in het land en dat viert de NPB met een speciale actie voor collega’s die zich voor 6 december bij ons aansluiten of een andere collega overhalen dat te doen. Zolang de voorraad strekt ontvangen deze leden naast de gebruikelijke cadeaubon of wervingsbonus ook een gratis exemplaar van de levensredder RESQMe (winkelwaarde € 12,95).

Een RESQMe is een apparaatje waarmee je gemakkelijk autoruiten kunt breken en gordels kunt doorsnijden. Het is de bedoeling dat je je ResQMe draagt aan een sleutelbos, opdat het in noodsituaties altijd makkelijk te vinden is. De winkelwaarde van deze gepatenteerde reddingstool is € 12,95.

Het loont dus de moeite om nu de knoop door te hakken en lid te worden van de NPB of een collega als NPB-lid binnen te halen. Maak ook gebruik van deze tijdelijke Sinterklaasactie en jij rijdt voortaan extra veilig rond met een ResQME van jouw eigen NPB aan je riem.

Je aanmelden als lid doe je gemakkelijk en snel via ons digitale inschrijvingsformulier. Doe het vandaag nog, des te eerder vind je een pakje met dit nuttige extra geschenk in de bus!

Meer over:
Vereniging