31 januari 2020

De NPB laat zich kennen tijdens IntroNPB

Meer weten over het vakbondswerk van de NPB en op welke manieren jij daarin actief kunt worden als kaderlid? Kom dan op woensdag 18 maart naar Utrecht voor onze vernieuwde introductiedag IntroNPB! Meld je vandaag nog aan voor deze (vrijblijvende) kennismaking met het ontstaan, de visie en principes, het beleid en de werkwijze van de grootste politiebond van Nederland.

Tijdens deze dag maak je ook kennis met meerdere bestuurders en medewerkers binnen de vereniging. De locatie is het NPB-hoofdkantoor, en we laten je daar dan ook meteen onze werkorganisatie zien. Om de files te omzeilen starten we ‘s middags en sluiten we af met een diner.

Goede kaderleden zijn voor de NPB goud waard. Zij zijn het oor en oog van de bond op de werkvloer en zorgen als witte bloedlichaampjes voor de eerste opvang van collega’s met (dreigende) problemen op het gebied van werk en inkomen.

Zinvol en dankbaar werk
Wat vinden kaderleden van de NPB zo leuk aan vakbondswerk? We hebben het ze gevraagd. Velen noemen het bijzonder dat je als kaderlid de kans krijgt een positieve invloed uit te oefenen op het beroeps- en het privéleven van collega’s en hun dierbaren. Een zinvolle bezigheid, die vaak erg wordt gewaardeerd. Ten tweede ontwikkel je als vertegenwoordiger van de bond spelenderwijs je talenten en vaardigheden en natuurlijk vergroot je je netwerk – zowel binnen als buiten de politie.

Faciliteiten
Goed om te weten: de werkgever erkent het vakbondswerk van kaderleden als waardevol en stelt daarvoor dan ook faciliteiten (met name tijd) beschikbaar.

Aanmelden
Geïnteresseerd? Meld je dan vandaag nog aan voor een bezoek aan onze introductiedag IntroNPB. Dat kan heel eenvoudig door HIER TE KLIKKEN. Je aanmelding wordt definitief nadat je NPB-afdeling en de bijbehorende eenheidsbestuurder ermee akkoord zijn gegaan.

Meer over:
Vereniging