25 oktober 2019

Nieuw: speeddaten met de NPB!

Meer weten over het vakbondswerk van de NPB en welke belangrijke rol jij daarin kunt spelen als actief kaderlid? Kom dan op donderdag 21 november naar IntroNPB in Utrecht voor een vrijblijvende kennismaking met het bestuur en de werkorganisatie van de NPB.

Goede kaderleden zijn voor de NPB goud waard. Zij zijn het oor en oog van de bond op de werkvloer en zorgen als witte bloedlichaampjes voor de eerste opvang van collega’s met (dreigende) problemen op het gebied van werk en inkomen.

Zinvol en dankbaar werk
Wat vinden kaderleden van de NPB zo leuk aan vakbondswerk? We hebben het ze gevraagd. Velen noemen het bijzonder dat je als kaderlid de kans krijgt een positieve invloed uit te oefenen op het beroeps- en het privéleven van collega’s en hun dierbaren. Een zinvolle bezigheid, die vaak erg wordt gewaardeerd. Ten tweede ontwikkel je als vertegenwoordiger van de bond spelenderwijs je talenten en vaardigheden en natuurlijk vergroot je je netwerk – zowel binnen als buiten de politie.

Faciliteiten
Goed om te weten: de werkgever erkent het vakbondswerk van kaderleden als waardevol en stelt daarvoor dan ook faciliteiten (met name tijd) beschikbaar.

IntroNPB
Geïnteresseerd? Bezoek op donderdag 21 november de informatiedag IntroNPB voor een kijkje in de keuken van de NPB. Bestuurders en medewerkers op het gebied van individuele belangenbehartiging en communicatie vertellen die dag over hun werk, de geschiedenis van de NPB en waarom de inzet van kaderleden voor de bond zo belangrijk is.

Tussendoor en na afloop is er alle gelegenheid om vragen te stellen. Alles geheel vrijblijvend – al hopen we natuurlijk flink wat enthousiasme bij de bezoekers op te roepen.

We waarderen het erg als je vooraf even laat weten dat je komt. Dat kan door HIER TE KLIKKEN.

Meer over:
Vereniging