6 juni 2021

JOB ALERT! Medewerker ICT

Weet jij ongeacht het probleem altijd het hoofd koel te houden en servicegericht te blijven? Ben jij een medewerker ICT en toe aan een nieuwe uitdaging? Dan is de Nederlandse Politiebond op zoek naar jou! Lees snel verder!

Wie ben jij?
Als medewerker ICT ben jij het eerste aanspreekpunt voor collega’s die ICT-problemen ervaren. Denk hierbij aan problemen met software, documenten, printers of mobiele apparaten. In eerste instantie probeer je problemen zelf op te lossen. Lukt dit niet? Dan leg je de meldingen voor aan de tweedelijns support. Je ontvangt als medewerker ICT hiërarchisch leiding van het Hoofd Ondersteunende Diensten. Je werkt in een klein team maar door je werk sta je in verbinding met de hele organisatie.

Wat kun jij?

 • Mbo werk- en denkniveau;
 • Kennis van de ICT infrastructuur;
 • Kennis van en ervaring met Google Workspace (G-Suite) is een pré;
 • Sociale en communicatieve vaardigheden voor het afstemmen met interne klanten;
 • Klantgerichte instelling voor het beantwoorden van vragen en verzoeken, het oplossen van incidenten en het geven van een terugkoppeling hierover;
 • Analytische vaardigheden voor het beoordelen van vragen/problemen;
 • Integriteit voor het hebben van toegang tot vertrouwelijke informatie.

Wat bieden wij?

 • Een arbeidsovereenkomst voor 24 uur tot maximaal 28 uur uur per week voor de duur van één jaar met een proeftijd van één maand en uitzicht op een vast contract;
 • De functie is ingedeeld in schaal 8 en het salaris bedraagt minimaal 2.514,- en maximaal 3.283,- euro bij een fulltime dienstverband (35 uur);
 • Je ontvangt vakantiegeld van 8,33%, een eindejaarsuitkering van 8,33%, 5,6 weken verlof en jaarlijks 32 uur levensfasebudget (allen naar rato van je dienstverband);
 • De CAO FNV Organisaties is van toepassing.

Solliciteren
Indien je belangstelling hebt stuur dan je sollicitatiebrief, met daarin je motivatie en je cv naar Loes Janse via ljanse@politiebond.nl o.v.v. Sollicitatie Medewerker ICT ter attentie van de heer J. Loukili.

Bij vragen over de vacature kan je het best contact opnemen met het hoofd Ondersteunende Diensten, de heer Jamil Loukili via telefoonnummer 085 – 890 0422 of jloukili@politiebond.nl.

Voor meer informatie bezoek onze website www.politiebond.nl

Wie zijn wij?
De NPB is een vakbond voor personeel van de Nationale Politie. Namens ruim 27.000 leden zijn wij dagelijks in de weer om bij de werkgever betere arbeidsvoorwaarden te bedingen. Daarnaast hebben we een eigen juristen- en advocatenteam, dat dag in dag uit rechtshulp biedt aan leden die in problemen (dreigen te) komen op het gebied van bijvoorbeeld werk en inkomen, letselschade en strafrechtelijke vervolging. Iets dat elke politieambtenaar kan gebeuren.

De NPB is een warme en hartelijke organisatie met betrokken en bevlogen medewerkers. Vanaf eind april is het hoofdkantoor gevestigd in Baarn in het Huis voor Veiligheid, een prachtig pand wat net van top tot teen onder handen is genomen en tot een mooie en moderne werklocatie is gemaakt. We werken samen in een informele en gemoedelijke sfeer en staan ook in nauw contact met andere politiebonden uit hetzelfde pand.

Meer over:
Vereniging