22 januari 2018

NPB-belastingnetwerk staat weer paraat! [UPDATE]

Ook in 2018 valt er niet aan te ontkomen: voor 1 mei moet het digitale aangifteformulier voor de inkomstenbelasting over 2017 worden ingevuld. NPB-leden kunnen daarvoor GRATIS een beroep doen op de deskundigheid van het NPB-belastingnetwerk.

Vijftig door de bond opgeleide kaderleden staan klaar om jou van fiscale bijstand te voorzien. Ze zijn door het hele land actief; hun contactgegevens vind je in het MENU bij ONZE MENSEN. Selecteer via de keuzemenu's bovenin eerst je afdeling/eenheid (filter links) en daarna de optie Kaderlid Belastingnetwerk (filter rechts). Van alle visitekaartjes blijven dan alleen die van de Belastingnetwerkers in jouw afdeling/eenheid over.

Je kunt ook een PDF met een totaaloverzicht openen door HIER te klikken.

Afspraak maken
Wil je in maart of april samen met een belastingnetwerker je aangifte invullen of nalopen? Neem dan contact op met de coördinator bij jou in de afdeling en maak met hem een afspraak. Heeft jouw NPB-afdeling geen coördinator, benader dan een van de genoemde kaderleden.

Doe-het-zelvers
Ben je een fiscale doe-het-zelver en wil je alleen een tip of een advies? Geen probleem! Ook daarvoor kunnen NPB-leden altijd (GRATIS) contact opnemen met het belastingnetwerk. Doe net als jaarlijks duizenden andere leden en maak gebruik van deze eersteklas NPB-service!