2 december 2019

Blaasconcert voor kansarme kinderen

Op dinsdag 17 december geeft het Nederlands Politie Orkest (NPO) in Roermond een concert ten bate van het liefdadigheidswerk voor kinderen van de Stichting Blauw. Kaarten kosten € 12,50 per stuk. Bestel vandaag nog exemplaren voor uzelf, familie en vrienden en kom deze muzikale show meemaken in theaterhotel de Oranjerie!

Dit NPO-concert is georganiseerd door de Stichting Blauw, met instemming en ondersteuning van de korpsleiding van de Nationale Politie. De Stichting Blauw is in 2002 opgericht door een aantal collega’s van het toenmalige regiokorps Limburg Noord. Ze houden zich bezig met projecten die een (financiële) bijdrage kunnen opleveren aan de verbetering van leefomstandigheden en ontwikkeling van kansarme kinderen.

Het concert begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur. De presentatie is in handen van Maarten Peters.

Kaarten zijn te bestellen via DEZE LINK.

Tour de Blauw
De show staat in het teken van de bevrijding van Zuid-Nederland van de Duitse bezetting, dit jaar vijftig jaar geleden. Verdraagzaamheid en verzoening zijn daarbij de leidende thema’s, die ook al te herkennen waren in de activiteiten die Stichting Blauw eerder dit jaar heeft georganiseerd, zoals de fietssponsortocht Tour de Blauw 2019. Daarbij werd eer betoond aan de gevallenen op het Amerikaanse oorlogskerkhof in Margraten en de Engelse gevallenen op het kerkhof in Venray. Als teken van verzoening werd ook een krans gelegd op het Duitse oorlogskerkhof in IJsselstein.

Cops 2019
Tijdens het eerste deel van het NPO-concert op 17 december zullen beelden worden vertoond van deze activiteiten, ondersteund door speciaal geselecteerde passende muziek. In het tweede deel presenteert het NPO een selectie uit hun muzikale show Cops 2019.

Kaarten zijn te bestellen via DEZE LINK!

Meer over:
Vereniging