13 december 2018

NPB-kaderdag 2018

Vandaag houdt de NPB zijn jaarlijkse kaderdag, bedoeld om actieve leden te bedanken voor hun bijdrage aan het vakbondswerk. Geheel in NPB-stijl bestaat het programma dit jaar uit een smakelijke mix van gezelligheid en samen werken aan belangrijke doelen.

’s Ochtends reizen we vanuit Utrecht in NPB-busjes naar Rotterdam. Daar houden de havenwerkers aan het begin van de middag een 66 minuten-actie voor een AOW-gerechtigde leeftijd van maximaal 66 jaar. Die actie gaan wij (samen met kaderleden van andere politiebonden) demonstratief steunen. Dat wordt dan meteen de start van de opbouw van een breed actiefront voor een socialer (vroeg)pensioenbeleid.

We verzamelen bij het NPB-hoofdkantoor (= het landelijke vakbondshuis van de FNV) in Utrecht. Daar kun je je auto parkeren en hebben we voor iedereen een kopje koffie met gebak klaarstaan. De reis naar Rotterdam en weer terug doen we in door ons geregelde bussen. Tijdens de actie in de Maasstad trakteert de NPB op een lekkere lunch.

Terug in Utrecht trakteert de NPB zijn kaderleden op een bijzondere kookworkshop en aansluitend op een heerlijk kaderledendiner. De kaderdag eindigt tussen 19.30 en 20.00 uur.

Programma NPB-kaderdag 2018
9.30 - 10.15 uur: inloop koffie met gebak
10.15 uur: vertrek met NPB-bus naar Rotterdam
11.45 uur: aankomst actieplaats Rotterdam
12.00 – 13.06 uur: actie voor sociale AOW-leeftijd van maximaal 66 jaar
13.30 uur: vertrek naar Utrecht
15.00 – 15.15 uur: met eigen vervoer naar kaderdaglocatie in Utrecht
15.15 – 19.30 uur: kookworkshop met aansluitend kaderledendiner

--------------------------------------

Kun je erbij zijn op donderdag 13 december - hetzij de hele dag, hetzij alleen 's middags en 's avonds? Dan ontvangen we graag uiterlijk zondag 9 december je aanmelding.

Dieetwensen kun je apart melden bij Natasja van Nus.

Meer over:
Vereniging